Latvijā atkal kāpj benzīna cenas
22.09.2022 321 0 work

Latvijā atkal kāpj benzīna cenas

Autozinas
Grāmatzīmēm
Latvijas auto īpašniekiem atkal jāsamierinās ar benzīna un dīzeļdegvielas cenu pieaugumu. Pat auto gāze, salīdzinot ar pagājušo gadu, sadārdzinājusies par 30 procentiem. Īpaši aktuāla šī problēma ir automašīnu ar lielu dzinēja tilpumu, piemēram, apvidus auto, īpašniekiem. Līdz ar to autovadītāji ir spiesti pārslēgties uz mazām automašīnām un ekonomiskiem modeļiem.
Vēl šī gada pavasarī populārā zīmola AI 95 benzīna cena pieauga līdz 1,90 eiro. Vienlaikus eksperti uzskata, ka tas ir tikai izaugsmes sākums, un jau pavisam tuvā nākotnē sagaidām cenas virs diviem eiro litrā.

Protams, daudzi nav gatavi maksāt 80-100 eiro par pilnu benzīna bāku, kas, patērējot 20-30 litrus uz simtu, mūsu acu priekšā vienkārši izgaros. Šajā sakarā automašīnu izplatītāji atzīmē pieaugošo pieprasījumu pēc maziem un ekonomiskiem modeļiem. Īpaši aktīvi tos uzpērk lielo pilsētu iedzīvotāji.
Par to savu viedokli pauda Andris Kulbergs no Latvijas Autoīpašnieku asociācijas un sacīja, ka jaunā situācija degvielas tirgū liks autobraucējiem būt racionālākiem, iegādājoties automašīnu. Ņemot vērā, ka Latvijā laba puse automašīnu ir vecākas par 10 gadiem, šie vārdi neizklausās īpaši pārliecinoši.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri (0)
Pievienojiet komentāru
Прокомментировать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Latvijā ir pieaugušas automašīnas apdrošināšanas izmaksas
Auto obligātās apdrošināšanas cenas Latvijā pieauga uzreiz par trīsdesmit procentiem. Tagad OST uz gadu vienam vidējam vieglajam auto maksās aptuveni 90 eiro.
Latvijā pieaudzis veco automašīnu skaits
Latvijā pieaug lietoto automašīnu skaits, kas ir vecākas par desmit gadiem no izdošanas datuma. Tā pastāstīja eksperti, kuri veica Rīgas un citu valsts pilsētu
Kia Sportage saņēma adaptīvo šasiju
Ilgi gaidītais krosovers Kia Sportage ir saņēmis modernu un ļoti modernu adaptīvo šasiju, kas automašīnai nodrošinās augstu komforta un drošības līmeni. Pateicoties
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID DRĪZ SALONOS
39 950 eiro tik daudz dzimtajā franču tirgū ir nepieciešams, lai samaksātu par Citroen C5 Aircross jaunā versija Hybrid. Zīmols ir jau sākuši pieņemt pasūtījumus auto.
FERRARI PALIELINA SAVU LĪNIJU PIECIEM JAUNIEM MODEĻIEM
Ferrari plāno radikāli pārskatīt savu klāstu automobiļu un ieviest vairākus jaunus modeļus, k
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно