Kāpēc Presto autoskola Rīgā ir labākā izvēle tiesību iegūšanai?
09.06.2022 591 0 alexpuskins

Kāpēc Presto autoskola Rīgā ir labākā izvēle tiesību iegūšanai?

Autozinas
Grāmatzīmēm

Tiesību iegūšana daudziem ir ilgi gaidīts notikums, sasniedzot 18 gadu vecumu. Citi braukšanas prieku atklāj vēlāk - kāds pēc 20, kāds pusmūžā, kāds pensijas gados. Nu jau atpazīstamību ieguvusī Irma Kluša, viena no Presto autoskolas cienījamākā vecuma kursantēm, sapni par vadītāja apliecību piepildīja 79 gadu vecumā. Viņas piemērs iedvesmojis daudzus autoskolas kursantus - ja jau varēja Irma, kāpēc lai nevarētu arī gados jaunāki kursanti? Viņa pierādīja, ka sirms vecums nav šķērslis, lai iemācītos vadīt automašīnu pat bez jebkādām priekšzināšanām. Un tos, kuriem apmācības autoskolā krietni vien ieilgušas dažādu apstākļu dēļ, Irmas stāsts iedrošina nepadoties un noticēt saviem spēkiem.

Tiem, kas vēl tikai plāno iegūt tiesības, Presto autoskola Rīgā sniedz iespēju ieskatīties tiesību iegūšanas aizkulisēs pat vēl pirms apmācību uzsākšanas. Autoskolas Youtube kanālā apskatāms video stāsts gan par Irmas Klušas ceļu pretim vadītāja apliecībai, gan tādu atpazīstamu personību pieredze kā influencere Evelīna Pārkere un Daiga Ellaby. Aizraujošs ir arī autoskolas mestais izaicinājums grupas “Singapūras satīns” puišiem - autoskolas Youtube kanālā ikviens var sekot, kā puišiem veicās un kuram no viņiem izdevās iegūt tiesības 90 dienu laikā.

Laikmetīga un stilīga autoskola

Presto autoskola Rīgā ir sociālajos tīklos un Youtube platformā viena no spilgtākajām un pamanāmākajām Rīgas autoskolām. Jaunākais autoskolas projekts, 3 sēriju īsfilma “Niklāvs laikā”, sadarbībā ar Latvijas atraktīvo influenceri Niklāvu Mičuli, asprātīgā un uzjautrinošā veidā atveido tiesību iegūšanas procesu.

Daudzi kursanti bieži vien iet cauri tai pašai pieredzei, ko piedzīvo galvenais stāsta varonis Niklāvs - parāk liela paviršība mācoties autoskolā, vēlme mest plinti krūmos un visbeidzot, apņēmība tomēr sasniegt savu mērķi. Ceļā uz tiesību iegūšanu bieži vien pārņem visdažādākās sajūtas - ja autoskolā viss būtu tikai viegli, tā jau būtu utopija. Kaut būtu vairāk šādu motivējošu projektu, kas ne vien uzlabo omu, bet arī motivē mācīties autoskolā un pārvarēt grūtus momentus!

Presto autoskola Rīgā kursantiem sniedz pievienoto vērtību - vairāk kā tikai pamata komplektu tiesību iegūšanai. Autoskola piedāvā arī tematisku izklaidi - piemēram, jau minētos videoprojektus par tiesību iegūšanas procesu, kas var palīdzēt psiholoģiski sarežģītākos momentos, ja ar apmācību neveicas tik labi kā gribētos. Tāpat autoskola piedāvā atbalsta platformu, lai nostiprinātu zināšanas teorijā un vairotu iespējas CSDD eksāmenu nokārtot ar pirmo reizi - mājaslapā iespējams pildīt autoskolas teorijas eksāmenu un CSDD teorijas eksāmena testu. Autoskolas testā pēc izpildes redzamas ne vien pareizās atbildes, bet arī izvilkumi no ceļu satiksmes noteikumiem, kas palīdz izprast skaidrāk katru konkrēto jautājumu.

Kursantiem iespējams motivēt arī vienam otru, piedaloties autoskolas rīkotajās sacensībās. Pildot mājaslapā CSDD eksāmena testu, labākajiem katru mēnesi iespējams laimēt naudas balvas 20, 30 vai 50 EUR vērtībā, ko iespējams izmantot, lai segtu braukšanas nodarbību izmaksas. Balvas tiek izlozētas autoskolas sociālajos kanālos. Šobrīd šīs sacensības attiecas uz B kategoriju, tomēr nākotnē plānots tajās iekļaut arī A kategorijas kursantus.

Autoskola izmanto mūsdienu tehnoloģiju iespējas - ne vien topošie autovadītāji tiek uzrunāti tādos mūsdienīgos informācijas kanālos kā Facebook, Instagram un Youtube, bet autoskola arī ieguldījusi mājaslapas digitālajā attīstībā. Tas nozīmē, ka šī autoskola Rīgā piedāvā daudz ērtāku reģistrāciju nodarbībām, pārskatāmu nodarbību grafiku un citas vērtīgas priekšrocības, kas palīdz ietaupīt laiku un naudu.

TOP autoskola Rīgā?

Ne mazāk svarīgs faktors, vērtējot Rīgas autoskolas, ir CSDD statistikas rādītāji. Presto autoskola Rīgā iestilo ne vien Youtube, bet arī CSDD eksāmenos. Teorijas eksāmenus laika posmā no 01.07.2021 līdz 31.12.2021 ar pirmo piegājienu nokārtojuši 95.51% Presto kursantu. Savukārt vadīšanas eksāmenā šajā pašā laika periodā ar pirmo piegājienu eksāmenus B kategorijā nokārtoja 35.45% autoskolas kursantu Starp lielajām autoskolām šie ir vieni no labākajiem rādītājiem.

Izvēloties, kura ir īstā Rīgas autoskola tiesību iegūšanai, svarīgi laikus pārliecināties par CSDD statistikas rādītājiem. Turklāt jāņem vērā arī tādi faktori, cik daudz autoskolas kursantu eksāmenus kārtojuši. Jo lielāks šis skaitlis, jo uzticamāka statistika.

Caurspīdīgākā autoskola Rīgā?

Presto autoskola sniedz ne vien izstrādātas vadlīnijas veiksmīgākam tiesību iegūšanas procesam (skatīt rakstu “Tiesības 30 dienās”, bet vēl pirms līguma parakstīšanas nodrošina iespēju skaidri iepazīties ar tā nosacījumiem. Šī ir viena no retajām Rīgas autoskolām, kas ļauj ar līgumu brīvi iepazīties autoskolas mājaslapā. Šī pieeja parāda, ka autoskola ievēro godprātības principus un līgums nesatur kursantam slēptus zemūdens akmeņus.

Līgumā iekļautas tādas nozīmīgas detaļas kā apmaksas un apmācības kārtība, tāpēc ar to vienmēr jāiepazīstas rūpīgi. Bieži vien Rīgas autoskolas nesniedz pietiekami laika līguma pienācīgai izvērtēšanai, savukārt Presto autoskolas līgumu nesteidzīgi iespējams pārskatīt pat vairāku mēnešu garumā un pagūt pieaicināt pazīstamu juristu tā padziļinātai izpētei.

Uz visiem svarīgajiem jautājumiem, kas saistīti ar apmācībām autoskolā, iespējams rast atbildes arī autoskolas Youtube kanālā video ar nosaukumu “Kā strādā Presto autoskola”. Šī autoskolas ziņu sižeta vadītājs ir šarmantais aktieris Andris Bulis, kas 30 minūšu laikā izklaidējošā manierē apskata tādas būtiskas tēmas kā līgumi, līguma termiņi, veicamie maksājumi, līgumu pārtraukšana, sūdzību risināšana, kursanta profila lietošana, teorija, pirmās palīdzības kursi, braukšanas nodarbības un CSDD eksāmens.

Uzsākot mācības Presto autoskolā Rīgā, šis ir labs video ar ko sākt. Tas atspoguļo arī vispārējo autoskolas pieeju apmācībām - kursantus nesagaida sausas un iemidzinošas teorijas lekcijas, bet gan tik pat asprātīgas un aizraujosās mācības kā šī informatīvā Presto TV ziņu pārraide.

Prieks, kur tu rodies?

Ja veiktu pētījumu, kuru Rīgas autoskolu kursanti ir vislaimīgākie, Presto autoskola Rīgā noteikti attaisnotu uz sevi liktās cerības. Tam par iemeslu ir autoskolas elastīgie līguma nosacījumi, kas gādā, lai tiktu nodrošināti klientam vislabvēlīgākie apstākļi ātrākai un lētākai vadītāja apliecības iegūšanai.

Autoskola panāk soli pretim gan lokācijas, gan laika, gan instruktora izvēles ziņā. Kursantiem braukt iespējams arī brīvdienās un svētku dienās, kas nozīmē, ka braukt var katru dienu. Pateicoties tam, jau 10 dienu laikā iespējams nobraukt valstī noteikto 10 vadīšanas nodarbību minimumu.

Tāpat apmācību neierobežo tādi faktori kā izbrauciens ārpus Rīgas, jo pieteikties uz nodabrību iespējams arī citās pilsētās un ciemos Latvijā, kur strādā Presto instruktori. Būtiska priekšrocība ir tā, ka Presto ir lielākā autoskola Rīgā un Latvijā, kas nozīmē, ka nodrošināts plašākais filiāļu pārklājums.

Tāpat iespēja brīvi mainīt instruktoru spēlē būtisku lomu. Piesaiste 1 instuktoram saistās ar tādiem riskiem kā ilgākas un dārgākas apmācības, turklāt instruktora nomaiņa prasa laiku - nepieciešams iesniegt sūdzību izskatīšanai administrācijā. Ja ar noteiktu instruktoru saprasties nav iespējams un iestājusies stagnācija, Presto, savukārt, iespējams atrast sev piemērotāku instruktoru, kura pasniegšanas veids kursantam palīdz veiksmīgāk attīstīt autovadīšanas prasmes. Instruktoru mainīt var kaut vai katru dienu - arī tāpēc nebūs jākavē apmācībā gadījumā, ja sev ērtā laikā konkrēts instruktors nav pieejams. Turklāt par to nav nevienam jāatskaitās!

Šie faktori arī bruģē celu pretim veiksmīgākam finišam CSDD. Presto kursants ir ne vien tehniski, bet arī psiholoģiski labāk sagatavots. Eksāmena dienā izlozes kārtībā var tikt piešķirts kāds no 3 dažādiem auto modeļiem: Golf, BMW vai Audi. Presto autoskola Rīgā ļauj iegūt izpratni par šo auto tehniskajām atšķirībām un izpildes niansēm figūru laukumā. Tāpat arī instruktoru nomaiņa palīdz psoholoģiski sagatavoties eksāmena dienai, kad tāpat braukšanas prasmes jādemonstrē cita instruktora vadībā.

Apmācību līgumu parakstīt iespējams turpat autoskolas mājaslapā presto.lv!

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Komentāri (0)
Pievienojiet komentāru
Прокомментировать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Reklāmas sludinājumi: kā pārdot auto?
Saka, ka auto iegāde un pārdošana ir divi laimīgākie notikumi autovadītāja mūžā. Lai darījums izdotos veiksmīgi, abos gadījumos jāpievērš uzmanība noteiktiem punktiem,
Porsche Taycan Cross Turismo pirmizrāde notiks 2021. gadā
Ilgi gaidītā Porsche Taycan Cross Turismo pirmizrāde ir pārcelta uz 2021. gadu. Par to Bloomberg pastāstīja Porsche pārstāvis. Pēc viņa teiktā, pieaugošais pieprasījums
FERRARI PALIELINA SAVU LĪNIJU PIECIEM JAUNIEM MODEĻIEM
Ferrari plāno radikāli pārskatīt savu klāstu automobiļu un ieviest vairākus jaunus modeļus, k
TOYOTA SUPRA AR MOTORU
TOYOTA SUPRA AR MOTORU
TOYOTA SUPRA AR MOTORU
18.05.19 Autozinas
Gadu pēc palaišanas, Toyota Supra japāņi paplašina līniju spēka agregātu ar šo modeli. Toyota Supra-tas ir transportlīdzeklis, kas izstrādāts sadarbībā ar BMW.
TOYOTA RAV4 HYBRID PLUG-IN AR JAUNO DZINĒJU
2020. gadā modeļu klāstu Toyota RAV4 tiks papildināts ar jaunu tā versiju - RAV4 Plug-In Hybrid. Tas būs ļoti jaudīgs un ekonomisks komplekta 25 gadu vēsturē šo modeli.
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно